Двете внучки на Андрей Луканов,  не само са невероятни красавици.

...
Двете внучки на Андрей Луканов,  не само са невероятни красавици.
Коментари Харесай

Внучките на Луканов – красавици с невероятна съдба. Първи снимки

Двете внучки на Андрей Луканов,  не единствено са невероятни хубавици. Те са отличнички в Софийския университет, заяви „ Ретро ”.

Наследничките на убития преди 26 години министър председател са избрали да останат в България и да получат висшето си обучение в най-хубавия столичен университет. Мария и София са връстнички и са деца на сина и дъщерята на Луканов.
-->
И двете девойки са учили в влиятелното столично „ 133 СУ Александър Пушкин “, намиращо се в центъра на София, където са приключили през 2019 година Мария е дъщеря на Карло Луканов, наследник на убития политик, и сега е студентка в четвърти курс в Юридическия факултет на Софийския университет. Догодина ѝ следва дипломиране с магистърска степен. Към правото тя се насочила по гледище на татко си, който на 50-годишна възраст реши да смени амплоато и също приключи юридически науки, а от предходната година към този момент е настоящ юрист към Софийската гилдия. Мария е съществено обвързана отдавна със своя съученик Кристиян Тодоров, родом от Враца, с който имали планове да основат семейство, само че едвам откакто се дипломират и осъществят професионално.

В ученическите си години девойката претърпя мощен стрес около скандалния бракоразвод на татко си Карло и майка си Лили, която понастоящем работи в Министерството на правораздаването. Двамата имаха разногласия за родителските права, съдиха се дълго време, а Карло даже провежда шествие в центъра на столицата, с цел да потърси поддръжката на татковци в сходно на неговото състояние. Покрай пълнолетието на щерка им и абитуриентския ѝ бал двамата се сдобрили и през днешния ден имат цивилизовани връзки, само че синът на Андрей Луканов продължава да оказва помощ посредством своята фондация на татковци с сходни проблеми.

Другата внучка на починалия министър председател – София, е дете на щерка му Ани, която в никакъв случай не е била обществена персона. С бащата на дъщеря си Анна Луканова е разграничена от дълго време, а и до през днешния ден двете с наследничката ѝ не престават да живеят при нейната майка и вдовица на Луканов – Лилия Герасимова. Трите дами населяват непретенциозен панелен апартамент. Преди години брачната половинка на политика показа в телевизионния ефир, че са имали извънредно сложни моменти, когато София е била по-малка. Едва свързвали двата края и живеели в доста икономии и ограничения. Сега девойката обаче е предстоящ компютърен познавач. Тя е последна година студентка във Факултета по математика и информатика при СУ.

След дипломирането си ще има редица благоприятни условия да стартира доходоносна работа, защото компютърните експерти са измежду най-добре платените специалности у нас. Докато е била ученичка, София се е занимавала интензивно с художествена гимнастика, само че към днешна дата приоритет ѝ е учението, а не спортът. В обществените мрежи не е споделила дали си има половинка. Майка ѝ Анна в никакъв случай не се е показвала обществено и последната известна за нея информация е, че преподавала изобразяване на деца. Преди години се занимавала и със театралните костюми в редица кино продукции.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР